top of page

Armband & Worry beads

Jag tillverkar armband och worrybeads med en blandning av kristaller, träpärlor och dekorativa pärlhattar.
Mina unika produkter skapas med min egen twist där de har samma funtion som en amulett. D.v.s. att de ska ge bäraren styrka, kraft och mod eller beskydd, lycka, tur och harmoni. De skapas utifrån det du själv önskar. Däremot väljer jag vilka stenar och kristaller som används utifrån syftet.
Worry beads eller kombolói, kompoloi (Grekiska: κομπολόι har används i många århundraden av grekerna för att fördriva tiden genom att snurra dem på en eller båda händer. Det finns många Youtube klipp där man kan se hur man kan leka med dem.
De kan även användas för att motverka stress, röksuget eller bara för skoj. De finns även ett samlarvärde på dem och en viss prestige beroende på vilka stenar man använder. Oftast handlar det om de som är gjorda av silver eller bärnsten.
De kan utföra olika ljud beroende på vilket material pärlorna är gjorda av.
De påminner om bönsträngar som också används i många kulturer. Där man räknar pärlor samtidigt som man ber eller mediterar.
Worry beads har däremot ingen religiös koppling men kan laddas med en viss energi.


Kristaller och stenar utstrålar en viss energi i sig, även färgerna. Kristaller och stenar har bland annat en förmåga att kunna stärka, skydda, rena, lugna och stilla sinnet på olika sätt. 

Jag skapar mina armband och worry beads endast på beställning efter jag fått den information jag behöver i från dig.

armband_marked.jpg

Armband

pärlor_marked.jpg

Kristall pärlor

amrband 3_marked_edited.jpg

Worry beads

Armband & Worry Beads: Vårt team
bottom of page