top of page

Vad jag kan erbjuda dig

Jag arbetar med trolldom och spiritualitet och erbjuder hjälp till dem som tror sig vara utsatta för magiska besvärjelser av negativ karaktär det man kallar för det onda ögat eller negativa energier. 


Jag arbetar även med att hjälpa dem som exempelvis söker lycka, kärlek, tur och hälsa i livet. Det kan även röra sig om att man vill ha ett skydd mot negativa inflytanden. Det finns ritualer och besvärjelser för alla former av ändamål. Det viktiga är att vi kommer överens om vad just du behöver och söker.


Jag tillverkar även olika former av trollpåsar, mojos, amuletter, talismaner, armband och "Worry beads"

Dessa kan användas som beskydd eller ge bättre lycka, tur och hälsa.

Renande bad kan ibland vara en del av en reningsprocess. Jag skickar då en blandning av örter eller oljor man kan ha i sitt bad.


En del av de material jag använder är örter, oljor, rökelser och annat jag själv plockat, tillverkat eller samlat. 
Varje uppdrag är unikt och kräver en individuell ritual och plan.

Jag utför det mesta av mitt arbete helt på distans men träffar ibland klienter.


Vid hjälp med andlig rening av negativa energier behöver jag först göra en bedömning för att se om det rör sig om andliga besvär eller andra naturliga orsaker. 

Jag återkopplar sedan vad jag kommit fram till och ger förslag på vad man kan göra samt ger instruktioner på vad du själv behöver göra.

Inför arbetet behöver jag oftast information om dig d.v.s. en bild på dig, ditt fullständiga namn, födelsedatum och ibland personliga spår. Samma gäller om det är andra involverade i ditt ärende.

När jag är klar med mitt arbete raderas och kasseras all information som en del av ritualen.


Jag förbehåller mig rätten att bestämma vilka uppdrag jag tar på mig att genomföra och erbjuder därför en gratis första konsultation. Jag följer även de etiska riktlinjerna och har tystnadsplikt.

Mitt mål är att kunna hjälpa de som är i behov vilket kräver ett bra samarbete. 

Ömsesidig respekt till kultur och förhållningsätt till det spirituella är viktigt. Jag respekterar alla former av tro och anpassar mig efter situationen.


Varje uppdrag är unikt och tar tid då jag arbetar på distans och behöver anpassa mig till tiden, vissa dagar, samt förbereda och samla material och information.  

Viktigt att veta!

Alla mina produkter och tjänster utförs och tillverkas på beställning och efter kommunikationer med kunden. 

Betalning sker i förskott.

IMG_1340_marked.jpg
IMG_1292_marked.jpg
drömmaren_marked.jpg
Vad jag kan erbjuda dig: Vårt uppdrag
bottom of page